In samenwerking met:
Poll van de week:
Wat bekijken jullie het meest op de site?
Nieuws
Clubwedstrijden
Extern
Jeugd
Schaakhoekje
Fotos
Vandaag (19/9/2024)
Volwassenen: geen activiteit
Jeugd: geen activiteit
Spreuk van de dag: geen spreuk
Filmpje van de dag:
Volledig kalenderoverzicht

Auteur: HervéVerstuurd op 2022-11-06 21:04:30

Interclub Ronde 3 Ploeg 2 wint met 4-0 tegen Ieper 3

Zoals vermeld in het verslag van Ploeg 1 werd dit een lange match.

Toen Ploeg 1 allang gedaan had werd op de 4 borden van Ploeg 2 nog volop gespeeld.

Iedereen verwachtte al lang dat Ava het 1e punt zou scoren maar haar jonge tegenstander vergat gewoon op te geven. In de opening had hij geblundeerd en kon Ava de dame winnen voor een paard. Het afwerken duurde wel nog heel lang.

Geert en Wieland wonnen ongeveer op hetzelfde moment met beiden een mooi gespeelde partij waarbij ze aantoonden dat ze sterker waren dan hun tegenstander.

Tot slot moest Oleg tot 18u spelen voor hij de winst kon behalen. Lange tijd was dit een evenwichtige partij zonder duidelijk voordeel. Toen Oleg op het goede moment verschillende aanvallen van zijn tegenstander goed gepareerd had en vele stukken kon afruilen kon hij een ver opgerukte pion veroberen. In een eindspel van loper tegen paard en met een extra pion speelde hij dit rustig verder en kon een 2e pion winnen. Hierna was het een kwestie van wachten tot het opgeven door zijn tegenstander .

Warning: Undefined array key "doelgroep" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/presentation/inhoud_nieuws.php on line 204 Warning: Undefined array key "doelgroep" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/presentation/inhoud_nieuws.php on line 205

Bericht toevoegen aan volwassenengastenboek

Afzender:

Bestemming:

Boodschap:


Antwoord:


Categorie: Volwassenengastenboek

Behandeld:

Dit niet invullen (tegen spam):

Dit niet invullen (tegen spam):

Dit niet invullen (tegen spam):

CAPTCHA Schrijf de karakters over.

Gastenboek volwassenen

Warning: Undefined array key "kalender" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/Bootstrap/Js/javascript_kalender5.php on line 20 Warning: Undefined array key "kalender" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/Bootstrap/Js/javascript_kalender5.php on line 21 Warning: Undefined array key "kalender" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/Bootstrap/Js/javascript_kalender5.php on line 22

© Vliegend Peerd Bredene | mail ons |

Welkom op de website van Vliegend Peerd Bredene.