In samenwerking met:
Poll van de week:
Wat bekijken jullie het meest op de site?
Nieuws
Clubwedstrijden
Extern
Jeugd
Schaakhoekje
Fotos
Vandaag (20/9/2024)
Volwassenen: geen activiteit
Jeugd: geen activiteit
Spreuk van de dag: geen spreuk
Filmpje van de dag:
Volledig kalenderoverzicht

Auteur: HervéVerstuurd op 2022-11-20 19:42:27

Interclub Ronde 4 Bredene 1 verliest nipt tegen Wetteren 3

Wetteren 3 Bredene 1

We verloren helaas nipt met 2.5-1.5

Wij hadden geluk want we zaten in het kleinste lokaal wat het warmste lokaal was.

Het ging rap bij Geert. Symmetrie van de engelse opening en Geert ging direct voor een koningsaanval.

Tegenstrever schoof echter de koningsvleugel dicht en toen ook de damevleugel werd dicht geschoven werd snel remise overééngekomen.

Vrij gesloten stelling bij Ronny. Echter stonden de stukken van zijn tegenstrever iets beter opgesteld en hij kreeg het initiatief.

Tegenstrever koos om te breken langs de koningsvleugel maar Ronny kon hierdoor tegen counteren in het centrum. Ronny’s tegenstrever blunderde vervolgens een stuk tegen pion.

Zocht nog wat tegenspel maar gaf iets later toch teleurgesteld op.

Maarten liet zich niet wegspelen in de opening. Hij had wel een achtergebleven pion maar kon wat druk zetten op een geïsoleerde pion.

Door een verkeerde torenzet kon zijn tegenstrever 2 lichte stukken geven tegen 2 centrumpionnen en 1 toren. Door tussenschaakje ging ook een 3e pion verloren.

Maarten had meer materiaal maar kon hiervan niet profiteren door 2 torens op de open lijnen. Na dameruil konden 2 verbonden vrijpionnen ongehinderd doorlopen.

Einde partij.

François had de betere stelling. Zijn tegenstrever probeerde uit de omklemming te geraken maar verloor 1 pion. François gaf echter zijn pion voorsprong terug.

Een remise bod werd geweigerd en François rekende op zijn eindspelkennis. Vermoeidheid begon echter ook mee te spelen en door het verkeerd opspelen van een pion kwam François 2 pionnen achter. Nog wat geprobeerd om combinaties in de stelling te steken maar zijn tegenstrever doorzag alles. De tegenkansen waren uit de partij en François gaf op.

Nipte nederlaag maar terechte nederlaag tegen een tegenstander die beter was.

 

Warning: Undefined array key "doelgroep" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/presentation/inhoud_nieuws.php on line 204 Warning: Undefined array key "doelgroep" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/presentation/inhoud_nieuws.php on line 205

Bericht toevoegen aan volwassenengastenboek

Afzender:

Bestemming:

Boodschap:


Antwoord:


Categorie: Volwassenengastenboek

Behandeld:

Dit niet invullen (tegen spam):

Dit niet invullen (tegen spam):

Dit niet invullen (tegen spam):

CAPTCHA Schrijf de karakters over.

Gastenboek volwassenen

Warning: Undefined array key "kalender" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/Bootstrap/Js/javascript_kalender5.php on line 20 Warning: Undefined array key "kalender" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/Bootstrap/Js/javascript_kalender5.php on line 21 Warning: Undefined array key "kalender" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/Bootstrap/Js/javascript_kalender5.php on line 22

© Vliegend Peerd Bredene | mail ons |

Welkom op de website van Vliegend Peerd Bredene.