In samenwerking met:
Poll van de week:
Wat bekijken jullie het meest op de site?
Nieuws
Clubwedstrijden
Extern
Jeugd
Schaakhoekje
Fotos
Vandaag (22/4/2019)
Volwassenen: geen activiteit
Jeugd: geen activiteit
Spreuk van de dag: geen spreuk
Filmpje van de dag:
Volledig kalenderoverzicht

Auteur: MaartenVerstuurd op 2018-12-02 19:01:38

Ploeg 1 blijft op maximum

VERSLAG VAN RONDE 5 

Vandaag moesten we op verplaatsing naar Tielt . Aangezien zij op de voorlaatste plaats stonden werd van ons verwacht om te winnen .

We begonnen met een remise van Nico . Alhoewel hij probeerde scherp te spelen met zwart en er open lijnen kwamen op de koningsvleugel moest hij toch in remise berusten daar zijn tegenstander zoveel mogelijk stukken afruilde en zijn koningsaanval nog onvoldoende kracht had .

Maarten die ook met zwart speelde kreeg van zijn tegenstander Brant een stevige opstelling tegen waar geen gaatjes in te bespeuren waren . We verwachtten dan ook dat ook deze partij in remise zou verzanden maar Maarten probeerde toch nog iets uit de stelling te puren . Toen hij met zijn dame op de damevleugel op pionnenrooftocht ging kreeg hij het deksel op de neus doordat zijn dame gevangen kwam te staan en hij alzo de partij moest opgeven . Om de match nog te winnen moesten Alex en Hervé hun beide partijen daardoor winnen.

Alex had met zijn tegenstandster Ilse een kwaaie klant maar kon toch een koningsaanval opzetten waar uiteindelijk geen parade tegen mogelijk was . Hierdoor stonden we met 1,5-1,5 gelijk .

Intussen was Hervé na een langzaam gestarte partij (eerste pionnenruil op de 21e zet) ook een koningsaanval aan het opzetten . Toen zijn tegenstander als reactie hierop dacht zelf een mataanval te lanceren had hij een verdedigende tussenzet van Hervé over het hoofd gezien waardoor zijn aanval een stuk kostte zonder compensatie . Hierna ruilde Hervé de rest van de stukken af en met een loper meer moest zijn tegenstander opgeven .

Dus uiteindelijk toch nog gewonnen met 2,5-1,5 . Nu is het rust tot 3 februari .

Notice: Undefined index: doelgroep in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/presentation/inhoud_nieuws.php on line 133 Notice: Undefined index: doelgroep in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/presentation/inhoud_nieuws.php on line 134

Afzender:

Bestemming:

Boodschap:


Notice: Undefined index: functie in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/presentation/inhoud_chat.php on line 306

Antwoord:


Categorie: Volwassenengastenboek

Behandeld:

Dit niet invullen (tegen spam):

Dit niet invullen (tegen spam):

Dit niet invullen (tegen spam):

CAPTCHA Schrijf de karakters over.

Gastenboek volwassenen

Francky
Een betere start kunnen we niet hebben 4 op 4 gewonnen proficiat aan de spelers van ploeg 1.
 
2018-12-02 22:54:43
Notice: Undefined index: kalender in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/Bootstrap/Js/javascript_kalender5.php on line 20 Notice: Undefined index: kalender in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/Bootstrap/Js/javascript_kalender5.php on line 21 Notice: Undefined index: kalender in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/Bootstrap/Js/javascript_kalender5.php on line 22

© Vliegend Peerd Bredene | mail ons |

Welkom op de website van Vliegend Peerd Bredene.