Poll van de week:
Wat bekijken jullie het meest op de site?
Nieuws
Clubwedstrijden
Extern
Jeugd
Schaakhoekje
Fotos
Vandaag (25/4/2024)
Volwassenen: geen activiteit
Jeugd: geen activiteit
Spreuk van de dag: geen spreuk
Filmpje van de dag:
Volledig kalenderoverzicht

Auteur: HervéVerstuurd op 2020-01-29 08:51:04

De voorzitters van Het Vliegend Peerd

Naar aanleiding van het overlijden van onze oud voorzitter Marc is het de gelegenheid om eens stil te staan bij de voorzitters van onze club .

 

Van de oprichters van de club in 1948 kennen we al de namen maar spijtig genoeg niet de naam van de eerste voorzitter . De eerste voorzitter die mij bekend is , was Carlos Vanthuyne die deze functie tot 1968 bekleedde . Daarna heeft Kamiel Stubbe de functie van voorzitter overgenomen .

Bij de huldiging in het gemeentehuis voor het 25 jarig bestaan van de club , voorjaar 1974 , was Louis Delrue voorzitter . Hij was ook 1 van de stichtende leden van de club .

Louis moest het voorzitterschap stoppen wegens ziekte begin de jaren 1980 waarna Armand Gansemans voorzitter werd .

In 1992 werd dan Marc Clevers voorzitter . Hij bleef voorzitter tot de algemene vergadering van 9 oktober 2000. Danny Braet nam het voorzitterschap over van Marc en vervulde deze functie tot de algemene ledenvergadering van 2 september 2003 .

Sedert 2003 is Anita Bruyneel nu onze voorzitter en zij is hiermee de voorzitter met de langste staat van dienst . Wij hopen zeker haar 20 jarig voorzitterschap in 2023 te vieren .

 

Hervé

Warning: Undefined array key "doelgroep" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/presentation/inhoud_nieuws.php on line 137 Warning: Undefined array key "doelgroep" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/presentation/inhoud_nieuws.php on line 138

Bericht toevoegen aan volwassenengastenboek

Afzender:

Bestemming:

Boodschap:


Warning: Undefined array key "functie" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/presentation/inhoud_chat.php on line 306

Antwoord:


Categorie: Volwassenengastenboek

Behandeld:

Dit niet invullen (tegen spam):

Dit niet invullen (tegen spam):

Dit niet invullen (tegen spam):

CAPTCHA Schrijf de karakters over.

Gastenboek volwassenen

Warning: Undefined array key "kalender" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/Bootstrap/Js/javascript_kalender5.php on line 20 Warning: Undefined array key "kalender" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/Bootstrap/Js/javascript_kalender5.php on line 21 Warning: Undefined array key "kalender" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/Bootstrap/Js/javascript_kalender5.php on line 22

© Vliegend Peerd Bredene | mail ons |

Welkom op de website van Vliegend Peerd Bredene.