In samenwerking met:
Poll van de week:
Wat bekijken jullie het meest op de site?
Nieuws
Clubwedstrijden
Extern
Jeugd
Schaakhoekje
Fotos
Vandaag (28/9/2021)
Volwassenen: Snelschaakkampioenschap Vliegend Peerd 2021
Jeugd: geen activiteit
Spreuk van de dag: geen spreuk
Filmpje van de dag:
Volledig kalenderoverzicht

Auteur: MaartenVerstuurd op 2021-09-05 20:00:14

Ronde 10, ploeg 1 wint!

Vandaag speelden we eindelijk de voorlaatste ronde van het interclubseizoen 2019-2020 na 1,5 jaar.

Ploeg 1 trad thuis na een pauze van 2 jaar aan.

Gelukkig kon Ploeg 1 wel spelen tegen Artevelde 1. Deze ploeg had nog een kans om tittelkampioen te worden in deze reeks. Nu mogen ze deze ambities wel vergeten want ze verloren tegen ons met 3-1 !!

Maarten had van in de opening initiatief en drukte steeds meer zonder dat zijn tegenstander maar enige tegenkans had. Op het einde brak Maarten de tegenstand met reeds een stuk meer dus 1-0 voor Maarten.

Hervé stond de ganse partij met zwart gedrukt maar zijn tegenstander vond geen zwaktes. Nadat een remise aanbod van Hervé afgewezen werd probeerde zijn tegenstander toch de druk op te voeren. Echter op het einde maakte die een rekenfout door een fout stukoffer uit te voeren en zo kon Hervé dan toch winnen. Dus 0-1 voor Hervé.

Francky kwam met wit in een positionele partij een kwaliteit achter. Hij probeerde nog een muur op te bouwen maar deze brak uiteindelijk en daarom moest Francky opgeven. Dus 0-1 voor Francky.

Glenn die heel lang niet meer voor het bord had gezeten heeft het lastig gehad maar toch kon hij een kwaliteit winnen.Uiteindelijk gaf hij de kwaliteit terug maar kwam in een gewonnen pionneneindspel terecht dat hij keurig afwerkte. Dus winst voor Glenn met 0-1.

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Notice: Undefined index: doelgroep in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/presentation/inhoud_nieuws.php on line 133 Notice: Undefined index: doelgroep in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/presentation/inhoud_nieuws.php on line 134

Afzender:

Bestemming:

Boodschap:


Notice: Undefined index: functie in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/presentation/inhoud_chat.php on line 306

Antwoord:


Categorie: Volwassenengastenboek

Behandeld:

Dit niet invullen (tegen spam):

Dit niet invullen (tegen spam):

Dit niet invullen (tegen spam):

CAPTCHA Schrijf de karakters over.

Gastenboek volwassenen

Notice: Undefined index: kalender in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/Bootstrap/Js/javascript_kalender5.php on line 20 Notice: Undefined index: kalender in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/Bootstrap/Js/javascript_kalender5.php on line 21 Notice: Undefined index: kalender in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/Bootstrap/Js/javascript_kalender5.php on line 22

© Vliegend Peerd Bredene | mail ons |

Welkom op de website van Vliegend Peerd Bredene.