In samenwerking met:
Poll van de week:
Wat bekijken jullie het meest op de site?
Nieuws
Clubwedstrijden
Extern
Jeugd
Schaakhoekje
Fotos
Vandaag (2/12/2021)
Volwassenen: geen activiteit
Jeugd: geen activiteit
Spreuk van de dag: geen spreuk
Filmpje van de dag:
Volledig kalenderoverzicht

Auteur: MaartenVerstuurd op 2021-11-21 18:28:39

Interclub Ronde 2 Ploeg 2

Ploeg 2 speelde net als Ploeg 1 tegen een ploeg van Landegem. Ook nu won Ploeg 2 net als in de 1e ronde. Het werd 2,5-1,5.

Het 1e resultaat viel op bord 4. Onze jeugdspeler Ben speelde tegen een jeugdspeelster.
Door een positioneel foutje verloor Ben in het middenspel een kwaliteit. Hij rechtte zijn rug, dacht goed na en gebruikte zijn training van vorige week op het Belgisch Jeugdkampioenschap om zijn tegenstandster het moeilijk te maken. En ja zowaar kon hij haar dame insluiten zodat ze deze tegen een paard moest ruilen. Met dame en toren tegen 2 torens kon hij haar dan verder mat zetten .

Het 2e resultaat viel op bord 3. Wieland stond steeds iets beter en toen zijn tegenstander een berekeningsfout maakte in een afruil, won Wieland een stuk en de partij.

Oleg was zijn partij goed gestart en had druk maar beetje bij beetje nam zijn tegenstander het initiatief over en rolde uiteindelijk met zijn pionnen vooruit zodat Oleg kwam te verliezen.

Tot slot stond Ava de ganse partij beter maar het toreneindspel met een pion maar was niet te winnen. Een remise , de ploegwinst was binnen maar Ava was ontgoocheld.

Notice: Undefined index: doelgroep in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/presentation/inhoud_nieuws.php on line 133 Notice: Undefined index: doelgroep in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/presentation/inhoud_nieuws.php on line 134

Afzender:

Bestemming:

Boodschap:


Notice: Undefined index: functie in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/presentation/inhoud_chat.php on line 306

Antwoord:


Categorie: Volwassenengastenboek

Behandeld:

Dit niet invullen (tegen spam):

Dit niet invullen (tegen spam):

Dit niet invullen (tegen spam):

CAPTCHA Schrijf de karakters over.

Gastenboek volwassenen

Notice: Undefined index: kalender in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/Bootstrap/Js/javascript_kalender5.php on line 20 Notice: Undefined index: kalender in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/Bootstrap/Js/javascript_kalender5.php on line 21 Notice: Undefined index: kalender in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/Bootstrap/Js/javascript_kalender5.php on line 22

© Vliegend Peerd Bredene | mail ons |

Welkom op de website van Vliegend Peerd Bredene.