Poll van de week:
Wat bekijken jullie het meest op de site?
Nieuws
Clubwedstrijden
Extern
Jeugd
Schaakhoekje
Fotos
Vandaag (30/4/2024)
Volwassenen: Clubkampioenschap 2023-2024 Inhaal 9
Jeugd: geen activiteit
Spreuk van de dag: geen spreuk
Filmpje van de dag:
Volledig kalenderoverzicht

Auteur: HervéVerstuurd op 2022-01-31 14:35:59

Interclub Ronde 6 Ploeg 1 (verliest nipt)

Ploeg 1 verliest met 1,5-2,5 tegen Doornik

De medekoplopers kwamen met een ploeg die met een gemiddelde hogere Elo waarde dan wij tegen ons speelden zodat deze einduitslag niet onverwacht is.

Ronny kwam met een iets slechtere stelling uit de opening. Hij was minder ontwikkeld maar toch kon hij een kwaliteit winnen . De tegenreactie was echter zodanig dat hij die kwaliteit moest teruggeven en er een pion mee achterstond. Kort erna was tgv zijn ontwikkelingsachterstand verdere tegenstand nutteloos en was een 0 normaal .

Geert en Francky speelden kort hierna remise. Geert kon er gelukkig dit halfje uitpuren. Zijn stelling was niet fantastisch maar toen zijn tegenstander zich misrekende en geen pion kon winnen was dit voor Geert voldoende om zijn stukken te hergroeperen en een stelling in evenwicht te verzekeren. Francky moest opbotsen met zwart tegen een tegenstander van 300 Elo punten meer. Deze beet zich stuk op de opstelling van Francky. Zeer verdienstelijk van Francky.

Maarten kreeg een jonge kracht tegen zich. De partij bleef evenwichtig tot zijn tegenstander een sluw pionoffer deed in een zeer gesloten stelling. Ondanks zijn pion meer was het Maarten die zeer diep moest gaan om te verhinderen dat zijn tegenstander een vrijpion kon verzilveren. De stelling was dynamisch in evenwicht zodat een remise de juiste uitslag leek.

Thuis aangekomen stak hij de positie in de computer.

Oeps, het stond verloren. Met een blauw oog ontsnapt! In de stelling hieronder sloeg zwart de witte toren en sloeg de witte koning de zwarte toren . Iedereen die interesse heeft kan nu zoeken naar de winnende zet van zwart . Voor antwoord kan je bij Maarten terecht .

Warning: Undefined array key "doelgroep" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/presentation/inhoud_nieuws.php on line 137 Warning: Undefined array key "doelgroep" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/presentation/inhoud_nieuws.php on line 138

Bericht toevoegen aan volwassenengastenboek

Afzender:

Bestemming:

Boodschap:


Warning: Undefined array key "functie" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/presentation/inhoud_chat.php on line 306

Antwoord:


Categorie: Volwassenengastenboek

Behandeld:

Dit niet invullen (tegen spam):

Dit niet invullen (tegen spam):

Dit niet invullen (tegen spam):

CAPTCHA Schrijf de karakters over.

Gastenboek volwassenen

murardy
Can I get OTC options for perioral dermatitis treatment kamagra oral jelly how to use video?
2024-04-27 22:37:44
Maipini
Are there concerns about the environmental impact of pharmaceutical waste in India clomiphene 50mg tablets?
2024-04-22 20:33:50
injuppy
2024-04-15 19:45:45
Warning: Undefined array key "kalender" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/Bootstrap/Js/javascript_kalender5.php on line 20 Warning: Undefined array key "kalender" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/Bootstrap/Js/javascript_kalender5.php on line 21 Warning: Undefined array key "kalender" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/Bootstrap/Js/javascript_kalender5.php on line 22

© Vliegend Peerd Bredene | mail ons |

Welkom op de website van Vliegend Peerd Bredene.