In samenwerking met:
Poll van de week:
Wat bekijken jullie het meest op de site?
Nieuws
Clubwedstrijden
Extern
Jeugd
Schaakhoekje
Fotos
Vandaag (4/6/2020)
Volwassenen: geen activiteit
Jeugd: geen activiteit
Spreuk van de dag: geen spreuk
Filmpje van de dag:
Volledig kalenderoverzicht

Auteur: FranckyVerstuurd op 2019-07-24 17:50:22

Gent

1.5 op 5 score zegt niet alles .

Partij 1: tegen een 2149 zeer goed gespeeld stond na 22 zetten nog met een score van 0.0 en met zwart. Dan verder in het eindspel zie je dan ook het verschil van sterkte.

Partij 2 : gewonnen met 500 elo meer moest dit ook speelde 2 jaar geleden ook tegen deze dame en won toen ook .

Partij 3 : remise tegen een bijna 2000 duitser die de leeuw niet kon temmen . In de analyse melde hij dat hij de opening niet echt kende maar wel het boek gekocht heeft maar nog niet in gekeken. De dag erna speelde hij met zwart wat hij tegen kreeg van mij en won zijn partij.  Kwam nadien dank je zeggen voor de info over de leeuw. dat was leuk meegenomen.

partij 4 : mooie partij maar de 1900 kon het eindspel naar zich toetrekken , wat ik wist maar verzaakte was de penning op mijn dame kon ik veel rapper oplossen.

partij 5 : niets meer te verliezen dus open en los spelen na een remimse voorstel wat ik voor elo zou aanvaarden in die stelling. Maar daar er niets te verliezen was speelde ik door, stond beter en beter maar blunderde dan 2 pionnen weg en verloren.

Maar zeker tevreden van niveau na een maand rust nu terug rust tot de brugsemeesters , en effe nieuwe dvd van de bird onder de loupe nemen .

grts en tot aan de brugsemeesters

Francky

 

Notice: Undefined index: doelgroep in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/presentation/inhoud_nieuws.php on line 133 Notice: Undefined index: doelgroep in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/presentation/inhoud_nieuws.php on line 134

Afzender:

Bestemming:

Boodschap:


Notice: Undefined index: functie in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/presentation/inhoud_chat.php on line 306

Antwoord:


Categorie: Volwassenengastenboek

Behandeld:

Dit niet invullen (tegen spam):

Dit niet invullen (tegen spam):

Dit niet invullen (tegen spam):

CAPTCHA Schrijf de karakters over.

Gastenboek volwassenen

Notice: Undefined index: kalender in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/Bootstrap/Js/javascript_kalender5.php on line 20 Notice: Undefined index: kalender in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/Bootstrap/Js/javascript_kalender5.php on line 21 Notice: Undefined index: kalender in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/Bootstrap/Js/javascript_kalender5.php on line 22

© Vliegend Peerd Bredene | mail ons |

Welkom op de website van Vliegend Peerd Bredene.