Poll van de week:
Wat bekijken jullie het meest op de site?
Nieuws
Clubwedstrijden
Extern
Jeugd
Schaakhoekje
Fotos
Vandaag (23/5/2024)
Volwassenen: geen activiteit
Jeugd: geen activiteit
Spreuk van de dag: geen spreuk
Filmpje van de dag:
Volledig kalenderoverzicht

Auteur: HervéVerstuurd op 2023-01-29 20:07:46

Interclub Ronde 6 Bredene 2 speelt gelijk tegen Izegem 3

Izegem 2 stond voor ons in de tussenstand. Een gelijkspel is dus goed.

Geert speelde remise tegen een jeugdspeler die de vorige 5 ronden 5/5 gescoord had op bord 4 van hun ploeg 1. Ondanks zijn initiatief was dit voor Geert onvoldoende om te winnen. Dus een normale remise.

Ava was op bord 2 in goede doen met wit. Van in het begin had ze overwicht. Haar tegenstander kon nooit tegendreigingen creeren maar het was niet evident hoe haar overwicht tot een overwinning te brengen. Uiteindelijk kon ze toch de duimschrioeven aandraaien en haar tegenstander overmeesteren.

Wieland kwam met pion verlies uit de opening en was ook slechter ontwikkeld. Taai verdedigen noopte uiteindelijk zijn tegenstander tot een remisevoortel wat terecht aanvaard werd.

Tot slot had Oleg lange tijd gelijke kansen tegen zijn jonge tegenstander. In het eindspel moest hij spijtig genoeg de duimen leggen.

Warning: Undefined array key "doelgroep" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/presentation/inhoud_nieuws.php on line 137 Warning: Undefined array key "doelgroep" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/presentation/inhoud_nieuws.php on line 138

Bericht toevoegen aan volwassenengastenboek

Afzender:

Bestemming:

Boodschap:


Antwoord:


Categorie: Volwassenengastenboek

Behandeld:

Dit niet invullen (tegen spam):

Dit niet invullen (tegen spam):

Dit niet invullen (tegen spam):

CAPTCHA Schrijf de karakters over.

Gastenboek volwassenen

Warning: Undefined array key "kalender" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/Bootstrap/Js/javascript_kalender5.php on line 20 Warning: Undefined array key "kalender" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/Bootstrap/Js/javascript_kalender5.php on line 21 Warning: Undefined array key "kalender" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/Bootstrap/Js/javascript_kalender5.php on line 22

© Vliegend Peerd Bredene | mail ons |

Welkom op de website van Vliegend Peerd Bredene.