Poll van de week:
Wat bekijken jullie het meest op de site?
Nieuws
Clubwedstrijden
Extern
Jeugd
Schaakhoekje
Fotos
Vandaag (12/7/2024)
Volwassenen: geen activiteit
Jeugd: geen activiteit
Spreuk van de dag: geen spreuk
Filmpje van de dag:
Volledig kalenderoverzicht

Auteur: HervéVerstuurd op 2023-11-19 19:57:44

Interclub Ronde 4 Ploeg 1

Ploeg 1 won in Tielt met 3-1 .

Tielt stond samen met ons aan de kop dus we waren gewaarschuwd .

Hervé speelde remise in een volledig gelijke en symmetrische stelling op het moment dat Yari en Ronny gewonnen stonden en Maarten in een gelijke stelling stond .

Enige tijd later waren de bordjes aan het keren . Yari stond volledig gewonnen maar Ronny zag zijn mooi voordeel wegglijden en Maarten kwam erg gedrukt te staan en moest naar adem happen .

Yari maakte het af en Ronny moest in remise berusten . Gelijk spel hadden we , maar de match winnen ??

Alles hing af of Maarten nog zijn partij remise kon houden . Rond de 30e zet maakte zijn tegenstander enkel planningsfouten door te veel af te ruilen . Nadat Maarten het evenwicht kon herstellen slaagde hij er zowaar in om tegen de 40e zet gewonnen  te staan door steeds druk te houden en enkele zetten later gaf zijn tegenstander op .

Wat een moment nog een gelijkspel leek te worden eindigde de match toch nog in een mooie overwinning en blijven we aan kop .

Warning: Undefined array key "doelgroep" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/presentation/inhoud_nieuws.php on line 137 Warning: Undefined array key "doelgroep" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/presentation/inhoud_nieuws.php on line 138

Bericht toevoegen aan volwassenengastenboek

Afzender:

Bestemming:

Boodschap:


Antwoord:


Categorie: Volwassenengastenboek

Behandeld:

Dit niet invullen (tegen spam):

Dit niet invullen (tegen spam):

Dit niet invullen (tegen spam):

CAPTCHA Schrijf de karakters over.

Gastenboek volwassenen

Warning: Undefined array key "kalender" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/Bootstrap/Js/javascript_kalender5.php on line 20 Warning: Undefined array key "kalender" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/Bootstrap/Js/javascript_kalender5.php on line 21 Warning: Undefined array key "kalender" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/Bootstrap/Js/javascript_kalender5.php on line 22

© Vliegend Peerd Bredene | mail ons |

Welkom op de website van Vliegend Peerd Bredene.