In samenwerking met:
Poll van de week:
Wat bekijken jullie het meest op de site?
Nieuws
Clubwedstrijden
Extern
Jeugd
Schaakhoekje
Fotos
Vandaag (22/10/2024)
Volwassenen: Clubkampioenschap 2024-2025Inhaal 1
Jeugd: geen activiteit
Spreuk van de dag: geen spreuk
Filmpje van de dag:
Volledig kalenderoverzicht

Auteur: HervéVerstuurd op 2024-01-28 21:07:31

Interclub Ronde 6: Ploeg 2 onderuit in Kosk

Ploeg 2 ging net als Ploeg 1 op verplaatsing naar de KOSK .Het werd spijtig genoeg een zware nederlaag met een verlies van 3,5-0,5 .

Ben speelde remise tegen Siebe Pierloot . in het middenspel miste hij pionwinst die hij niet zag . Daarna miste Siebe een mogelijkheid tot stukwinst zodat een remise billijk was .

Wieland kwam snel onder vuur te liggen van Luc Vandevelde . Met zijn koning die niet gerokeerd was kwam deze in de tocht te staan . Mooi gewonnen van Luc .

Oleg speelde goed en scherp maar Joran Pierloot houdt hiervan en Oleg kon uiteindelijk zijn onbeschermde koning niet meer verdedigen .

Alexander speelde van de 8 spelers het langst van al . De partij eindigde na 4 uren . Met een heel goede partij greep hij zijn tegenstander naar de keel . Spijtig was hij geconcentreerd op zijn eigen aanval en vergat te controleren of zijn tegenstander ook een plan had . Deze ene onoplettendheid kostte uiteindelijk de partij want na een grote afruil kon hij met zijn 2 torens het niet houden tegen de dame en 5 pionnen van zijn tegenstander . Al bij al een zeer leerrijke partij van Alexander.

Warning: Undefined array key "doelgroep" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/presentation/inhoud_nieuws.php on line 204 Warning: Undefined array key "doelgroep" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/presentation/inhoud_nieuws.php on line 205

Bericht toevoegen aan volwassenengastenboek

Afzender:

Bestemming:

Boodschap:


Antwoord:


Categorie: Volwassenengastenboek

Behandeld:

Dit niet invullen (tegen spam):

Dit niet invullen (tegen spam):

Dit niet invullen (tegen spam):

CAPTCHA Schrijf de karakters over.

Gastenboek volwassenen

Warning: Undefined array key "kalender" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/Bootstrap/Js/javascript_kalender5.php on line 20 Warning: Undefined array key "kalender" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/Bootstrap/Js/javascript_kalender5.php on line 21 Warning: Undefined array key "kalender" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/Bootstrap/Js/javascript_kalender5.php on line 22

© Vliegend Peerd Bredene | mail ons |

Welkom op de website van Vliegend Peerd Bredene.