In samenwerking met:
Poll van de week:
Wat bekijken jullie het meest op de site?
Nieuws
Clubwedstrijden
Extern
Jeugd
Schaakhoekje
Fotos
Vandaag (22/10/2024)
Volwassenen: Clubkampioenschap 2024-2025Inhaal 1
Jeugd: geen activiteit
Spreuk van de dag: geen spreuk
Filmpje van de dag:
Volledig kalenderoverzicht

Auteur: HervéVerstuurd op 2024-02-12 09:15:32

Interclub Ronde 7 Ploeg 2

Ploeg 2 verloor nipt tegen Izegem 2 met 1,5-2,5 . Een ploeg met jonge spelers met Lieselot als kapitein kwam naar de kust.

Francky viel in op bord 1 voor Wieland die door de drukte op zijn werk niet kon spelen . Een degelijke remise tegen een goed spelende jonge speler was het resultaat .

Oleg kon op bord 2 de positionele aanpak van Lieselot niet weerleggen en werd traagjesaan weggedrukt zonder tegenkansen en hij verloor dan ook .

Ben maakte een fout in de opening door 2 zetten om te wisselen en verloor hierdoor een pion . Zijn tegenstander gaf Ben geen kansen meer na een afruil en won een 2e pion . Daarna kon Ben geen kansen meer creeren en verloor dan ook .

Alexander kon zijn 1e interclub winnen !!! Er zullen er zeker nog meer volgen . Een goed opgezette partij van Alexander en een fout van zijn tegenstander afgestraft zodat deze eigenlijk al veel vroeger had kunnen opgeven . Alexander maakte echter geen enkele fout meer en toonde hoe je een positioneel gewonnen partij moet afmaken .

Warning: Undefined array key "doelgroep" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/presentation/inhoud_nieuws.php on line 204 Warning: Undefined array key "doelgroep" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/presentation/inhoud_nieuws.php on line 205

Bericht toevoegen aan volwassenengastenboek

Afzender:

Bestemming:

Boodschap:


Antwoord:


Categorie: Volwassenengastenboek

Behandeld:

Dit niet invullen (tegen spam):

Dit niet invullen (tegen spam):

Dit niet invullen (tegen spam):

CAPTCHA Schrijf de karakters over.

Gastenboek volwassenen

Warning: Undefined array key "kalender" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/Bootstrap/Js/javascript_kalender5.php on line 20 Warning: Undefined array key "kalender" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/Bootstrap/Js/javascript_kalender5.php on line 21 Warning: Undefined array key "kalender" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/Bootstrap/Js/javascript_kalender5.php on line 22

© Vliegend Peerd Bredene | mail ons |

Welkom op de website van Vliegend Peerd Bredene.