Poll van de week:
Wat bekijken jullie het meest op de site?
Nieuws
Clubwedstrijden
Extern
Jeugd
Schaakhoekje
Fotos
Vandaag (23/5/2024)
Volwassenen: geen activiteit
Jeugd: geen activiteit
Spreuk van de dag: geen spreuk
Filmpje van de dag:
Volledig kalenderoverzicht

Auteur: MaartenVerstuurd op 2024-04-21 20:17:43

Interclub ploeg 1 wint tegen Landegem 2 en is KAMPIOEN!!!!

De laatste ronde speelden we thuis. Ploeg 2 was bye dus ons schaaklokaal was wat leger.

Landegem moest minstens gelijk spelen tegen ons om niet te degraderen . Wij moesten winnen en minstens een half punt meer scoren dan Deinze om kampioen te spelen .

Uit de tabellen hierna zien we dat Deinze slechts een gelijk spel haalde en wij met 2,5-1,5 wonnen . Vandaar was de kampioenstitel binnen .

Het begon goed met Yari die won na een pionwinst met enkel nog de dames en pionnen op het bord . Hij gaf zijn tegenstander geen enkele tegenkans en de winst was onvermijdelijk .

Ronny stond goed maar zag een counter van zijn tegenstander niet aankomen in een complexe stelling en verloor eerst een stuk en nadien de partij.

Maarten stond niet zo goed en had maar 3 minuten voor nog een tiental zetten toen zijn tegenstander remise aanbood die Maarten veiligheidshalve aanvaardde .

Hervé had in de opening een pion geofferd maar had er niets voor bekomen . Hij bleef problemen aan zijn tegenstander voorschotelen waardoor zijn tegenstander in grote tijdsnood terechtkwam . In een gelijke stelling maar met een pion voor ging de tegenstander van Hervé door zijn vlag op de 33ste zet . Conclusie :Partij gewonnen voor Bredene , match gewonnen voor Bredene en nadien bleek door deze overwinning van Hervé ook de kampioenstitel binnen !!

 

 

Ploeg 1 speelde thuis tegen Landegem 2 ...

Warning: Undefined array key "doelgroep" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/presentation/inhoud_nieuws.php on line 137 Warning: Undefined array key "doelgroep" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/presentation/inhoud_nieuws.php on line 138

Bericht toevoegen aan volwassenengastenboek

Afzender:

Bestemming:

Boodschap:


Antwoord:


Categorie: Volwassenengastenboek

Behandeld:

Dit niet invullen (tegen spam):

Dit niet invullen (tegen spam):

Dit niet invullen (tegen spam):

CAPTCHA Schrijf de karakters over.

Gastenboek volwassenen

Warning: Undefined array key "kalender" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/Bootstrap/Js/javascript_kalender5.php on line 20 Warning: Undefined array key "kalender" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/Bootstrap/Js/javascript_kalender5.php on line 21 Warning: Undefined array key "kalender" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/Bootstrap/Js/javascript_kalender5.php on line 22

© Vliegend Peerd Bredene | mail ons |

Welkom op de website van Vliegend Peerd Bredene.